nikolay1974 поздравява всички с песента: BG Mix Vol.1 (2013)

Подкрепете развитието на сайта като гласувате за нас в BGtop !
Овен (21 март - 20 април)

Всички се подготвят за почивка, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващия път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.

Телец (21 април - 21 май)

Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Близнаци (22 май - 21 юни)

От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

Рак (22 юни - 23 юли)

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.

Лъв (24 юли - 23 август)

Днес ще ви завихрят ежедневните задължения, а и в събота най-вероятно ще имате доста работа. Гледайте по-ведро на нещата, направете си план (и гледайте да го изпълните). Не подценявайте дребните болежки, вземете мерки.

Дева (24 август - 23 септември)

Днес няма да ви се работи много много. Е, наистина и вие имате нужда от малко разсейване. Ако ви е възможно-тръгнете си по-рано от работа. Обърнете повече внимание на децата си, но за да поиграете с тях, а не да ги изпитвате.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре до понеделник да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за почерпка.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Отново са ви налегнали парични грижи, няма как – сега се плащат сметките. Успокояващото е, че имате достатъчно приятели, които ще ви помогнат в случай на нужда. Направете нещо хубаво за себе си и може би ще разсеете тези битови мисли.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Днес ще се чувствате малко неадекватни, може би защото е петък и вече приключва работната седмица. Най-добре приключете със започнатото и не начевайте нови неща, изчакайте понеделник, тогава повече ще ви спори.

Риби (20 февруари - 20 март)

Чудесен ден за край на седмицата, ще трябва да организирате почивните дни. Оставете повече време за срещи с приятели и за любимите си занимания. Домакинските задължения можете да поотложите, все ще останат 1-2 часа да ги отхвърлите, а и по новолуние не са толкова ефикасни.

За контакти | За реклама | Условия за позване
MyOnvideo.com | Безплатна MP3 Музика